Att bara besöka Göteborg och Marstrand kan tyckas vara nog. Här får du en resa som kan ta dig genom nöjeslivet, eller en resa genom historien. Naturligtvis kan alla som vill kombinera detta som de vill, och få ut det bästa av allt. Det finns dock något som du inte får glömma att ta med på listan av allt som ska göras, och detta är att utforska den fina mat som hela den svenska västkusten erbjuder. I och med att det är kusten som det talas om handlar det naturligtvis om mat från havet, mer specifikt alla dessa färska läckerheter som du kan hitta på torgmarknader och speciella fisk- och skaldjursbutiker, som du inte hittar på andra platser i Sverige.

God kvalitet på mat

All denna härliga kompott av färska produkter tar alla del av i Göteborg och på den övriga västkusten. Här handlar det om att de som bor här köper hem det för att laga sin egen favoritmat, medan du eller andra som besöker denna stad kan finna dessa läckra produkter på stadens fina Mathotell och restauranger. När det handlar om mat och att gå på restaurang i Göteborg kommer du alltid att få en bra kvalitet på den mat som du beställer och möjligheten att avnjuta den i fina miljöer.

Bara för den sakens skull är det inte bara mat från västkusten som gäller för alla svenskar, men det är alltid något speciellt med smaken på den mat som du får när du vet att den är lagad på färska råvaror. Är det så att du är på besök i Göteborg, och då med fördel på Marstrand, eller någon annanstans på den svenska västkusten får du helt enkelt inte glömma att prova några av de läckra specialiteter som erbjuds. Här handlar det om mat i världsklass, som kan avnjutas i en mängd olika miljöer där det alltid finns något som passar alla.